MAAK KENNIS MET DE NBV21

Op 13 oktober verschijnt de NBV21. De NBV21 wil een Bijbel zijn voor de 21ste eeuw: beter, scherper en krachtiger dan de versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden Bijbellezers. De NBV21 brengt je dichtbij de bron.

Op woensdag 3 november om 14.00 uur wordt in de Sint-Jakobskerk te Brugge een NBV21-middag georganiseerd: een ideale gelegenheid om de revisie van de Nieuwe Bijbelvertaling te leren kennen.

PROGRAMMA:
- Toespraak door Jean Bastiaens: Waarom een revisie van de Nieuwe Bijbelvertaling?
- Getuigenissen vanuit de verschillende Brugse gemeenschappen: waarom is de Bijbel belangrijk voor mij?
- Overhandiging van een exemplaar aan het stadsbestuur.
Aansluitend is er een receptie.

Er is ook een infostand met mogelijkheid om zelf een NBV21 Bijbel aan te schaffen.

Deze activiteit is een initiatief van de Brugse werkgroep Samen rond de Bijbel, in samenwerking met de oecumenische studie- & werkgroep West-Vlaanderen.

Meer info over NBV21: https://nbv21.nl/