Bijbel van A tot Z - Reeks 3

dag van het woord

"Het is mijn grote wens dat het Woord van God steeds meer gevierd, gekend en verspreid wordt", schreef paus Franciscus in 2016. Sinds 2017 hebben we daarom in Vlaanderen een Dag van het Woord.

De tweede editie van de 'Dag van het Woord' leek de redactie van Kerknet een goed moment voor het lanceren van de reeks 'Bijbel van A tot Z', waarin vergeten woorden uit de Bijbel ontsluierd worden.

Deze reeks kwam tot stand met medewerking van Jean Bastiaens, directeur van het Bijbelhuis.
Lees het interview met Jean Bastiaens hierover op Kerknet.

Hieronder vind je een overzicht van de derde reeks, met telkens een link naar het desbetreffende artikel.

Apostel ©Tynke van SchaikA van Apostel      Barmhartig ©Tynke Van SchaikB van Barmhartigheid

NAAR REEKS 1                                    NAAR REEKS 2