Zingen is twee maal bidden

Een initiatief van de oecumenische werkgroep 'Samen rond de Bijbel'

Zingen is twee maal bidden

1. Adventswake 'Wachten is hopen'

logo EmmaüsEen avond met woord, eensgezind gebed en blije samenzang georganiseerd door de katholieke gemeenschap Emmaüsparochie op dinsdag 11 december 2018 van 19.30u. tot 21.00u. in de Sint-Godelievekerk (Sint-Michielslaan 33 in Sint-Michiels).

2. De woestijn... plaats van bezinning

logo AdventkerkDe Adventkerk Brugge nodigt u hiervoor van harte uit op woensdag 27 februari 2019 van 19.30u. tot 21.00u. in de Adventkerk (Freren Fonteinstraat 9 in Brugge)

Een van de Bijbelse thema's verbonden aan de veertigdagentijd is de 40-jarige omzwerving van het volk van Israël in de woestijn. Een intens avontuur dat zich schitterend leent tot bezinning in woord, lied en gebed.

3. HOSANNA VOOR DE HEER

vpkbDe VPKB Brugge nodigt u van harte uit voor een een avond vol woord, gebed en samenzang op woensdag 10 april 2019 van 19.30u. tot 21.00u. in 't Keerske (Keersstraat 1 in Brugge)

De intocht in Jeruzalem is één van de meest ontroerende verhalen van de Passie: vreugdevol en erbarmelijk tegelijk. Maak kennis met onze veelkleurige diversiteit, want de Verenigde Protestantse Kerk in België (VPKB) is letterlijk een verenigde kerk waarin o.a. de Hervormde, Lutherse en Gereformeerde traditie samenkomen.

4. PINKSTEREN

PinkstergemeentePinkstergemeente De Kruispoort ziet uit naar uw aanwezigheid op woensdag 12 juni 2019 van 19.30u. tot 21.00u. in de Dampoortstraat 168 in Sint-Kruis

Pinksteren is een goede gelegenheid om samen te zingen, bidden en stil te staan bij de persoon van de Heilige Geest en zijn werking in de kerk van alle eeuwen.