Reeks 'Bijbel van A tot Z'

dag van het woord

"Het is mijn grote wens dat het Woord van God steeds meer gevierd, gekend en verspreid wordt", schreef paus Franciscus in 2016. Sinds 2017 hebben we daarom in Vlaanderen een Dag van het Woord.

De tweede editie van de 'Dag van het Woord' leek de redactie van Kerknet een goed moment voor het lanceren van de reeks 'Bijbel van A tot Z', waarin vergeten woorden uit de Bijbel ontsluierd worden.

Deze reeks kwam tot stand met medewerking van Jean Bastiaens, directeur van het Bijbelhuis.
Lees hierover het interview met hem op Kerknet.

Abba vader ©kerknet - Pieterjan Volckaert     Aflevering 1: Abba, Vader!

Wie of wat is Baäl? ©Kerknet - Pieterjan Volckaert     Aflevering 2: Wie of wat is Baäl?

Aflevering 3: Chaos

duivel © Tynke van Schaik     Aflevering 4: Wie of wat is de duivel?

Engel ©Tyncke van Schaik     Aflevering 5: Wie of wat is een engel?

Farizeeër ©Tyncke van Schaik     Aflevering 6: Farizeeër

Genade ©Pieterjan Volckaert     Aflevering 7: Genade