Godly Play

Bent u als begeleider of leerkracht wel op zoek naar een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen? Maak op de volgende vertelmomenten, in de Godly Play ruimte in het Bijbelhuis te Zevenkerken, kennis met de kracht van Godly Play als bijzondere methodiek:

• per mail: marleen.palfliet@bijbelhuiszevenkerken.be
  • via tel: 0487/14 62 36
  • definitief na overschrijving van de deelnameprijs (10 euro)
  • op het rekeningnummer van het Bijbelhuis Zevenkerken: BE87 4751 1358 5194

CCV

Misschien bent u als begeleider of leerkracht wel op zoek naar een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen? Maak op de volgende vertelmomenten, in de Godly Play ruimte in het Bijbelhuis te Zevenkerken, kennis met de kracht van Godly Play als bijzondere methodiek