18 december 2017

Uitnodiging vertelmomenten Godly Play

Ark Godly Play

Ben je op zoek naar een creatieve en ervaringsgerichte manier om Bijbelverhalen te verkennen met kinderen vanaf 3 jaar, met vormelingen in een geloofsgemeenschap, met kinderen en jongeren in de klas of met volwassenen in groepsverband of in verenigingen?

Dan zijn deze vertelmomenten zeker een eyeopener. U maakt er misschien voor het eerst kennis met de kracht van Godly Play als bijzondere methodiek.

WAT

• Een kennismaking met Godly Play. Telkens is er een onthaalmoment met koffie, thee of water, een korte inleiding, een volledige vertelsessie en een afrondend gesprek.

• Godly Play ruimte in het Bijbelhuis te Zevenkerken

prijs

• per vertelbeurt: € 10

• per mail of telefoon
    • marleen.palfliet@bijbelhuiszevenkerken.be
  • beperkt per beurt
  • graag minstens een week op voorhand inschrijven a.u.b.
  • de inschrijving is pas definitief na betaling met overschrijving van de deelnameprijs op rekening van Bijbeldienst Bisdom Brugge: BE87 4751 1358 5194

PDF-bestanden

CCV