Driejarige cyclus van de zondagslezingen

Behoor jij tot de trouwe bezoekers van onze rubriek Zondagslezingen? Dan willen we jou graag even wegwijs maken, want er is een en ander gewijzigd.

Tot hiertoe kon je gemakkelijk de zondagslezingen terugvinden via onze Blogpagina. Ondertussen is het al drie jaar geleden dat we met de opnames en de publicatie van de zondagslezingen zijn begonnen. Dit betekent dat we de drie cyclussen helemaal hebben doorgewerkt en de oude opnames opnieuw gebruikt kunnen worden. Vanaf nu verschijnen op deze blog geen nieuwe artikels meer met de lezingen. Je kan de publicaties die opnieuw gebruikt worden wel gemakkelijk terugvinden via de knop VOLGENDE ZONDAG op de pagina Zondagslezingen (bovenaan deze website in de zwarte balk).

Op diezelfde pagina Zondagslezingen kun je ook doorklikken naar een overzichtspagina van alle lezingen en commentaren die we de afgelopen drie jaar hebben gepubliceerd en die opnieuw gebruikt worden tijdens de zondagsliturgie. Klik hiervoor op de knop OVERZICHT en scroll naar of klik op de gewenste zondagen, lezingen en/of commentaren.

We wensen je verder mooie voorbereidingen op de zondagsdiensten.

 

 

 

volg ons

over deze blog

Deze blog gaat op zoek naar de betekenis van Bijbelteksten.

In onze artikels wijzen we vaak de weg naar meer informatie die te vinden is in het Bijbelhuis.

Hier leest u ook artikels over onze bijzondere programmatie of evenementen.

Breng deze pagina regelmatig een bezoekje. Je vindt hier geregeld nieuwe teksten.

Jean Bastiaens, directeur van Bijbelhuis Zevenkerken.