Erfgoeddag 2017: Zorg in Bijbels perspectief

Op zaterdag 22 en zondag 23 april neemt Bijbelhuis Zevenkerken terug deel aan de Erfgoeddag. Met tekst, beeld, audio en video illustreren we de diverse zorgaspecten in vijf Bijbelse verhalen. Zorgzame vrouwen spelen viermaal de hoofdrol: de zorg van de niet-Joodse vrouw Ruth voor haar Joodse schoonmoeder, de zorg van Maria voor haar nicht Elisabeth, de zorg van een vrouw die Jezus zalft vlak voor zijn arrestatie en de zorg van vrouwen die meereizen met Jezus. Tenslotte is er het verhaal van Nicodemus en Jozef van Arimatea die zorg dragen voor het gestorven lichaam van Jezus. We zien uit naar een bezoekje van jou.

zaterdag 22 april van 14.00 tot 17.00 uur
zondag 23 april van 10.00 tot 18.00 uur