Boekvoorstelling: De apostel Paulus herontdekken!

Exegeet en monnik Benoît Standaert schreef een boek over Paulus en het verscheen onlangs bij uitgeverij Halewijn. Paulus wordt bemind en gehaat. Sommigen zeggen dat hij het ‘christendom’ heeft uitgevonden, anderen zeggen dat hij de boel verziekt heeft, onder andere door zijn vrouwonvriendelijke benadering. Maar klopt dat wel? Is Paulus niet het slachtoffer van vooroordelen, al decennialang? Benoît Standaert helpt ons om deze zo invloedrijke ‘dertiende’ apostel te herontdekken. Het Bijbelhuis organiseert deze ongetwijfeld boeiende avond met voordracht door de auteur en gesprek met het publiek. Iedereen welkom.

woensdag 26 april om 20.00 uur

in de Gregoriuszaal van Zevenkerken