Tijdschrift Vrienden van Bijbelhuis

Het tweede nummer van ons tijdschrift Vrienden van Bijbelhuis Zevenkerken is net verschenenï en bevat de volgende bijdragen:

• De Brief aan de Hebreeën in de liturgie (Benoît Standaert)
  • Psalm 23 (De Heer is mijn Herder!) in de liturgie van het jaar A (Hans Debel)
  • De leidraad voor de vernieuwing van de tentoonstelling in Bijbelhuis Zevenkerken (Jean Bastiaens)
  • Een paasgedichtï (van kunstenaar en componist Paul De Baere)

Wil je een proefnummer? Vraag het aan bij info@bijbelhuiszevenkerken.beï voor €3,50 inclusief verzendingskosten (België).

ï

Er is een extra jubileumnummer verschenen van het tijdschriftï Vrienden van Bijbelhuis Zevenkerken dat helemaal in het teken staat vanï het Onzevader.

• Het nieuwe Onzevader dat Vlamingen en Nederlanders sinds de Advent 2016 samen bidden (Adelbert Denaux)
  • De joodse achtergronden van het Onzevader (Jean Bastiaens)
  • De bede "breng ons niet in beproeving" nader beschouwd (Inge Van Wiele, classicus en nieuwtestamenticus).

U kunt dit extra nummer (48 bladzijden) bestellen voor €4 inclusief verzendingskosten (België) via info@bijbelhuiszevenkerken.be