Kerstmarkt 2016 met gratis toegang Bijbelhuis

Op zaterdag 3 december van 14 tot 18 uur en op zondag 4 december van 10 tot 18 uur kan je naar jaarlijkse gewoonte terecht op de sfeervolle kerstmarkt van de  Sint-Andriesabdij van Zevenkerken. Dit gaat door in de Abdijhoeve schuin tegenover de ingang van het Bijbelhuis. Ook de abdijshop en het keramiekatelier zijn dan gratis te bezoeken.

Traditiegetrouw pakt de Sint-Andriesabdij Zevenkerken in december uit met een tentoonstelling, met deze keer de focus op 'Het kleine België in de grote wereld'.
De ondertitel van de tentoonstelling is 'Eerste ministers in de kijker', en ze komen allemaal aan bod : van Leo Tindemans tot en met Charles Michel. “We tonen hoe ze België op de politieke kaart gezet hebben”, zegt pater Nikolaas, die het thema bedacht en de tentoonstelling samen met beheerder Steve Cottry concreet uitwerkte. Op de tentoonstelling zullen naast foto's en cartoons onder andere ook schilderijen van Marc Eyskens, hanen van Jean-Luc Dehaene en vlinderdassen van Elio Di Rupo te zien zijn.
De toegang is gratis.

Op zaterdag 3 december van 14 tot 18 uur en op zondag 4 december van 10 tot 18 uur kan je ter gelegenheid van deze kerstmarkt ook gratis terecht bij ons. Iedereen is van harte welkom in de vernieuwde interactieve tentoonstellingsruimte over de Bijbel.
Loop gerust even binnen.