Boekvoorstelling: Mijn geloof als Bijbelwetenschapper

Uitgeverij Halewijn, Bijbelhuis Zevenkerken, Geloven Gaat Verder en het Open Contemplatief Huis Oostende nodigen u van harte uit op de boeiende conferentie en de voorstelling van het nieuwste boek van Bénédicte Lemmelijn.

Mijn geloof als bijbelwetenschapper?

Een broos en eerlijk antwoord

Maandag 12 december om 19.30 uur

Gregoriuszaal Sint-Andriesabdij,

Zevenkerken 4, 8200 Brugge Sint-Andries

Mgr. Lode Aerts is aanwezig en neemt een eerste boek in ontvangst

Mag een Bijbelwetenschapper wel iets zeggen over God? Of houdt hij zich beter bij de tekst? Kan een exegeet terdege wetenschapper zijn en toch gelovige blijven? In dit boek getuigt Bénédicte Lemmelijn heel persoonlijk van het feit dat een kritische Bijbelwetenschapper toch ook een gelovig mens kan zijn.

Bénédicte Lemmelijn is professor Oude Testament en vicedecaan internationalisering aan de faculteit Theologie en Religiewetenschappen van de KU Leuven.

Programma:

• Verwelkoming door prof. Jean Bastiaens, directeur van het Bijbelhuis
  • ‘Hoe en wat gelooft u nog, als Bijbelwetenschapper?’: conferentie, met gelegenheid om vragen te stellen, gevolgd door de voorstelling van het boek door auteur Bénédicte Lemmelijn
  • Overhandiging van een exemplaar van het boek aan mgr. Lode Aerts, bisschop van Brugge en abt René Fobe van de Sint-Andriesabdij in Zevenkerken.
  • Na de voorstelling wordt een drankje aangeboden

Inschrijven is niet nodig

Het boek is ter plaatse verkrijgbaar aan €14,95.

Het boek bestellen

Of stuur een mail naar bestellingen@halex.be met uw gegevens