Vernieuwing belevingsmuseum

Tijd voor vernieuwing

De tentoonstelling van het Bijbelhuis Zevenkerken is bijna 9 jaar oud. Duizenden mensen hebben genoten van deze voorstelling van de wereld van de Bijbel, met grote dank aan Frans Lefevre en aan de talrijke medewerkers van toen. Thans zullen we deze rijke tentoonstelling op een paar punten vernieuwen.

Op zaterdag 23 april in de voormiddag, van 9.30 uur tot 12.30 uur worden de deuren van het vernieuwde belevingsmuseum opengezet voor de verantwoordelijken van groepen die ons in het verleden bezocht hebben.

We nodigen hen uit om deze doorstart met ons te komen vieren en de vernieuwingen te komen bekijken. Alle andere bezoekers zijn welkom in de namiddag (zaterdag 23 april van 14.00 uur tot 17.00 uur) of op zondag 24 april (van 9.30 uur tot 17.00 uur).

Voor degenen onder u die ons nog niet kennen en geen idee hebben van wat hen te wachten staat in het belevingsmuseum hebben wij een promotiefilmpje dat je kan laten afspelen via een knop op de startpagina van deze site of via de pagina: Tentoonstellingsruimte in woord en beeld.