Erfgoeddag 2016

Lichtritus Paaswake (Wilfried Dyserinck)

Het is ondertussen een gewoonte geworden. Met het Bijbelhuis Zevenkerken nemen we ook dit jaar terug deel aan de Erfgoeddag. Op zaterdag 23 april en zondag 24 april is iedereen welkom voor een speciale tentoonstelling in het Bijbelhuis in het kader van Erfgoeddag. Het thema van dit jaar is RITUELEN, en medewerkers van het Bijbelhuis hebben een expositie opgezet over de beklijvende rituelen van de Goede Week (mediazaal). Welkom op zaterdagnamiddag, tussen 14:00 en 18:00 uur of op zondag tussen 10:00 en 18:00 uur. De toegang is gratis.