Bijbelevent Zevenkerken

Schilderij van Luc Blomme

Op zaterdag 25 juni organiseert Bijbelhuis Zevenkerken in samenwerking met de Abdij en met de Oecumenische werkgroep Samen Rond de Bijbel een 'Bijbelevent'. Op deze dag zullen we de Bijbel via allerlei ludieke en boeiende werkvormen verkennen. Er zijn tal van werkwinkels o.a. met schilder Luc Blomme of het catechesespel Godly Play, Bijbelse spelen voor jongeren i.s.m. de jeugddienst, korte conferenties, een rondleiding in de Abdijkerk door pater Alexis of nog een mini-tentoonstelling over 'Erasmus en de Bijbel'. Het volledige programma kunt u hier later downloaden. Iedereen is welkom en kan zich op elk moment van de dag aanmelden. De toegang is gratis.