Gods woord verkondigen: Lectorenvorming voor gevorderden

Lectorenvorming

Tijdens deze vorming verkennen we de inhoud van de lezingen die tijdens de advent 2015 in de zondagsvieringen aan bod komen. We werken eerst aan een goed tekstbegrip, we dragen de lezingen voor en geven elkaar feedback, met groot respect voor ieders inzet.

Wanneer?

• Woensdagavond 25 november en 2 en 9 december 2015 van 19.30 uur tot 21.30 uur

Waar?

• Diocesaan Centrum Groenhove Bosdreef 5, 8820 Torhout

Voor wie?

• Voor alle lectoren, werkzaam in het bisdom Brugge. Bij voorkeur hebben deelnemers de praktische vorming voor lectoren reeds gevolgd.

Bijdrage?

• € 25

Begeleiding?

• Jean Bastiaens
  • Elisah Gommers

Inschrijven?

• definitief na betaling
    • door de inschrijvingskaart op te sturen naar CCV in het bisdom Brugge
    • via mail
      • brugge@ccv.be
    • telefonisch
    • via de website
      • www.ccv.be/brugge

Betaling?

• door over te schrijven op rekening BE22 4675 0811 1147 van CCV in het bisdom Brugge, met vermelding van: 'lectorenvorming' en de naam van de cursist.