Marcusdrama

Marcusdrama

De oecumenische werkgroep Samen Rond de Bijbel organiseert in het najaar een belevingsavond rond het Marcusevangelie. Dit evangelie kent een dramatische opbouw, vanaf het eerste begin hangt de schaduw van arrestatie en kruisiging over het optreden van Jezus heen. Dit evangelie is laagdrempelig qua tekst en verbeelding, en kan in 90 minuten gespeeld worden. Dat wordt gedaan door gewone mensen, tussen en met het publiek. Een unieke uitvoering. Er is een infoavond op 21 september om 20.00 uur in de Taborkerk (Dampoortstraat 168, 8310 Sint-Kruis) voor mensen die willen meespelen. Het Marcusdrama wordt gespeeld op 14 en 15 november in Brugge. Inschrijven via info@bijbelhuiszevenkerken.be

 

volg ons

over deze blog

Deze blog gaat op zoek naar de betekenis van Bijbelteksten.

In onze artikels wijzen we vaak de weg naar meer informatie die te vinden is in het Bijbelhuis.

Hier leest u ook artikels over onze bijzondere programmatie of evenementen.

Breng deze pagina regelmatig een bezoekje. Je vindt hier geregeld nieuwe teksten.

Jean Bastiaens, directeur van Bijbelhuis Zevenkerken.