Leerhuis met Lucas

Het bisdom Brugge organiseert tweejaarlijks een groots opgezet (Bijbels) Leerhuis, waar telkens heel wat groepen aan meedoen. Het afgelopen jaar ging het over het boek Jesaja. Misschien zijn er groepen die ook volgend werkjaar verder willen gaan op de ingeslagen weg en iets met de Bijbel willen doen. Daarom zullen we, op kleinere schaal, op donderdag 3 september het Bijbelleerhuis Lucas voorstellen. Liturgisch gezien staat het volgend jaar immers het Lucasevangelie centraal. Graag willen we u het materiaal voorstellen dat we speciaal voor dit Leerhuis hebben samengesteld. De map bestaat uit bijdragen van verschillende Bijbeldeskundigen. Wanneer u naar de voorstellingsavond komt, krijgt u het materiaal mee naar huis. Op die avond zullen we niet alleen het materiaal voorstellen, maar ook de werkwijze van dit leerhuis samen inoefenen (contemplatieve dialoog).

• Wanneer:
    • Donderdag 3 september om 20.00 uur
  • Plaats:
    • Bijbelhuis Zevenkerken (Zevenkerken 4, 8200 Sint-Andries Brugge)
  • Inschrijven via :
    • info@bijbelhuiszevenkerken.be
  • Kosten (ter plaatse te betalen):
    • € 10,- (inclusief de Leerhuismap en koffie/thee)

Wanneer u niet kunt komen, kunt u de map toch bestellen aan € 10,- inclusief portokosten.