In dienst van het Woord

Lectorenvorming

In de bovenzalen van het Bijbelhuis geven we regelmatig een vorming voor lectoren in samenwerking met de Bijbeldienst en CCV van het bisdom Brugge. Tijdens deze vorming ligt de nadruk op het praktisch inoefenen van vaardigheden. We werken aan de hand van de lezingen van de komende zondagen. We trachten de betekenis van de tekst te achterhalen, we dragen de lezingen voor en geven elkaar feedback, met groot respect voor ieders inzet. In deze editie zullen we ook aandacht besteden aan het gebed om ontferming (kyrië), de voorbede en de antwoordpsalm.
Tevens zal er ook verwezen worden naar diverse websites en documenten die lectoren kunnen helpen bij hun voorbereiding.

Wanneer?

• Woensdag 29 april en 6 mei 2015 van 14 uur tot 17 uur

Waar?

• Bijbelhuis Zevenkerken
    Zevenkerken 4
    8200 Sint-Andries Brugge

Voor wie?

• Voor alle lectoren, werkzaam in het bisdom Brugge

Aantal deelnemers?

• Max. 20 deelnemers

Bijdrage?

• € 20

Begeleiding?

• Jean Bastiaens
  • Elisah Gommers
  • Zr. Caritas Van Houdt

Inschrijven?

• Inschrijven voor woensdag 22 april 2015 door inschrijvingskaart op te sturen naar CCV in het bisdom Brugge, via mail: brugge@ccv.be, telefonisch: 050 74 56 10 of via de website: www.ccv.be/brugge en door over te schrijven op rekening BE22 4675 0811 1147 van CCV in het bisdom Brugge, met vermelding van: 'lectorenvorming' en de naam van de cursist.