Nieuw op het programma...Spirituele wandeling

Begraafplaats op het domein Zevenkerken

Ons uitgebreid aanbod voor vormselgroepen/vormelingen en andere groepen wordt vanaf heden verrijkt met een spirituele wandeling. De uitgestippelde meditatieve route loodst de wandelaar door het bos langs de Abdijkerk, een Mariabeeld, een Veldbeek, het Benedictusheem en een begraafplaats. Er is een leidraad voor onderweg die u kan aanvragen per mail en ter plekke bekomen (tegen 0.50 €/boekje) of hier inkijken en zelf afdrukken. We hopen dat dit een unieke, onvergetelijke tocht wordt voor wie de weg van de stilte bewandelt.