Twee nieuwe zoektochten voor vormelingen of andere groepen

 

 

Doorheen ons belevingsmuseum kunt u als groep gebruik maken van enkele zoektochten. Er zijn twee nieuwe zoektochten beschikbaar. Zoektocht 3B vervalt hiermee. Zoektocht 4 en zoektocht 5 zijn nieuw. Zoektocht 5 is laagdrempelig en ietsje langer, zoektocht 4 is daarentegen wat korter. U kunt de zoektochten bij ons, als boekje, ter plaatse krijgen tegen € 0,50 per boekje. Op uw vraag sturen we u ook graag een PDF-versie met foto's per mail zodat u zelf kunt afdrukken. U kunt ze ook zonder de afbeeldingen zelf afdrukken wanneer u hieronder de PDF-bestanden zonder foto's opent.

Begeleiders vinden hier ook een PDF met de antwoorden bij zoektocht 5 (vernieuwde versie voor 2017). 

 

volg ons

over deze blog

Deze blog gaat op zoek naar de betekenis van Bijbelteksten.

In onze artikels wijzen we vaak de weg naar meer informatie die te vinden is in het Bijbelhuis.

Hier leest u ook artikels over onze bijzondere programmatie of evenementen.

Breng deze pagina regelmatig een bezoekje. Je vindt hier geregeld nieuwe teksten.

Jean Bastiaens, directeur van Bijbelhuis Zevenkerken.