Vredesconcert en Kerstmarkt

Op vrijdag 5 december vindt er in Zevenkerken een Vredesconcert plaats ten bate van de christenen in Zuid-Syrië. Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan om uw solidariteit met beproefde christenen te tonen. Het concert wordt verzorgd door de Koninklijke Harmonie Ypriana.
Tickets: € 20,-
Info en reservatie:
beheerder@abdijzevenkerken.be.

Op zaterdag 6 en zondag 7 december is er kerstmarkt in Zevenkerken, met op zondag een adventsviering (16.00 uur) gevolgd door een conferentie door Mia Doornaert. Op die twee dagen is het BIJBELHUIS ook geopend voor individueel bezoek. Welkom!

volg ons

over deze blog

Deze blog gaat op zoek naar de betekenis van Bijbelteksten.

In onze artikels wijzen we vaak de weg naar meer informatie die te vinden is in het Bijbelhuis.

Hier leest u ook artikels over onze bijzondere programmatie of evenementen.

Breng deze pagina regelmatig een bezoekje. Je vindt hier geregeld nieuwe teksten.

Jean Bastiaens, directeur van Bijbelhuis Zevenkerken.