Combi-ticket

Abdij Zevenkerken

Schenk jezelf, familie  en vrienden een  combi-ticket en bezoek onze tentoonstellingsruimte en de bistro tegen voordeeltarief. U krijgt een geschenkje bovenop.
Wie naar het domein van de Sint-Andriesabdij komt, kan een gebedsdienst bijwonen in de abdijkerk. Je kan er wandelen in de bossen, het Bijbelhuis bezoeken, iets eten of drinken in Bistro Zevenkerken en binnenlopen in de Abdijshop.

Bijbelhuis Zevenkerken en de Sint-Andriesabdij lanceren twee combi-tickets:

• Het ticket van € 5,- geeft recht op een individueel bezoek aan de tentoonstellingsruimte van het Bijbelhuis (met audiofoon) + een geschenkje + drankje (koffie, thee of frisdrank) in Bistro Zevenkerken.

• Het ticket van € 10,- geeft recht op een individueel bezoek aan het Bijbelhuis Zevenkerken + geschenkje + een 'Bijbelse boterham' (ofwel abdijbier Maredsous + dubbele boterham + abdijkaas Maredsous, ofwel abdijbier Chimay + dubbele boterham + abdijkaas Chimay) in Bistro Zevenkerken.

Dit aanbod is geldig tijdens alle normale openingsuren.
Tickets kun je bij ons aankopen of bestellen (kostprijs + portokosten) via 050 30 04 79 of info@bijbelhuiszevenkerken.be

Een origineel cadeau!