Bijbels Ganzenbord voor jongeren (11-13 jaar)

Bijbels Ganzenbord

Het Bijbelhuis heeft een nieuw Bijbelspel ontwikkeld voor jongeren. In het midden staat een groot ganzenbord met vier of vijf grote pionnen en kaartjes in verschillende kleuren. Elke groepje dat meespeelt bestaat uit 4 jongeren die telkens twee jongerenbijbels ter beschikking hebben om de vragen te kunnen beantwoorden. De 5 thema's zijn: Noach en de vloed, Mozes en de 10 geboden, de profeet Elia, Jezus in de woestijn, de verrijzenis van Jezus. Je kunt ook tussentijdse opdrachten krijgen, als je bijvoorbeeld in de nor belandt.

Je kunt het spel eventueel combineren met een bezoek aan de tentoonstelling, waar de jongeren een zoektocht houden. Meer informatie via info@bijbelhuiszevenkerken.be

Een leuk spel, spannend en leerrijk!