Zalig Pasen!

Vandaag is het Witte Donderdag. We schuiven aan tafel met Jezus. Hij neemt brood in zijn handen. Het brood van de verdrukking, van slavernij, het brood van angst en zweet. En zie, hij zegt: dit is mijn lichaam! Hij neemt de beker met wijn, de beker van de nieuwe toekomst, de beker van het land van de vrijheid en de hoop. En zie, hij zegt: deze beker met wijn is mijn bloed voor jullie vergoten. Jezus is ons Pasen, onze doorgang van verdrukking naar vrijheid.

Laten we eten en drinken!

volg ons

over deze blog

Deze blog gaat op zoek naar de betekenis van Bijbelteksten.

In onze artikels wijzen we vaak de weg naar meer informatie die te vinden is in het Bijbelhuis.

Hier leest u ook artikels over onze bijzondere programmatie of evenementen.

Breng deze pagina regelmatig een bezoekje. Je vindt hier geregeld nieuwe teksten.

Jean Bastiaens, directeur van Bijbelhuis Zevenkerken.