Handleiding website Bijbelhuis Zevenkerken

• Heb jij een interessant artikel gelezen op de site en vind je dit artikel niet meer terug?
  • Heeft iemand jou verwezen naar een boeiend artikel en kan jij het niet vinden?
  • Ben jij niet zo handig met de PC, maar wil je toch van thuis uit dingen opzoeken en weet je niet goed hoe je dat best doet?
  • Wil jij graag een opname horen van een zondagslezing of een psalm en weet je niet hoe je die kan vinden?

Heb jij een van bovenstaande vragen met ja beantwoord, dan kan volgend filmpje jou wellicht een stap vooruithelpen.